Sinds dit jaar is er een tuinteam opgericht voor iedereen in De Wijert die om een of andere reden de eigen tuin niet (meer) kan onderhouden.

Te denken valt aan mensen die het fysiek niet (meer) kunnen of omdat het vanwege persoonlijke redenen niet lukt om van de tuin een fijne plek te maken. Terwijl de behoefte er wel is!

Een leuke en mooie tuin inspireert immers om weer buiten te gaan zitten, en misschien krijg je zelf ook meer ideeën hoe de tuin in te richten op je eigen manier.

Wij, Carien en Eva, helpen om bijvoorbeeld achterstallig onderhoud in te halen, wij kunnen ideeën aandragen voor plantjes en evt. struiken. Of bijvoorbeeld, ben je er ook voor om minder tegels en meer plantjes in je tuin te hebben die goed zijn voor bijen en vlinders! Twee vliegen in een klap, én de tuin mooier én de beestjes worden er blij van.

Bij aanmelding bij Bewonersbedrijf De Wijert i.o. komen wij voor een eerste bezoek kijken wat de vraag en bedoeling is. We maken dan een globaal plan en daarna gaan we aan de slag!

We fietsen met onze gereedschapskar naar je toe. Heb je zelf gereedschap wat bruikbaar is voor het onderhoud dan is dat altijd handig.

Aanmelden kan via email of telefoon: contactpagina

Wanneer:

Wij werken op de dinsdagochtend tussen 9.30 en 13.00.

Er zijn twee tarieven:

Het tarief voor tuinonderhoud is € 10,- per persoon per uur.

Ben je in het bezit van een stadjerspas dan is het tarief € 5,- per persoon per uur.