Wij bieden op bestelling: taarten, koekjes, bonbons, soesjes, cupcakes, donuts, hartig en meer aan. Onze enthousiaste en gedreven collega / bakster Anneke heeft van haar hobby bij ons haar werk gemaakt.

Ze doet niets liever dan de mooiste en heerlijkste creaties maken in onze keuken. Op bestelling kan Anneke ontzettend veel en lekker voor de buurt maken. Tegen een vriendelijke prijs kunt u door Anneke uw taarten, koekjes of bonbons laten maken.

Anneke denkt graag met u mee zodat er de perfecte lekkernij voor u bereid wordt. Een feestelijke taart voor een verjaardag of kinderfeest maakt Anneke graag. Stel u heeft een speciaal dieet, glutenvrij of bijvoorbeeld koolhydraatarm dan is dat ook zeker mogelijk. Een van de weinige dingen die we niet doen zijn bruidstaarten.

Bij Bewonersbedrijf De Wijert i.o. hebben we altijd iets van kleine lekkernijen van Anneke te koop voor een zacht prijsje. Kom voor al uw wensen, vragen of informatie bij ons langs en vraag naar de mogelijkheden. De prijzen voor uw bestelling doen we altijd in overleg.

Klik hier voor al onze contactgegevens.


Begint het water u nog niet in de mond te lopen? Kijk dan hieronder voor een aantal foto’s van voorbeelden wat Anneke allemaal voor u kan maken.


U kunt van maandag tot en met donderdag tussen 10:00 en 14:00 uur (en woensdag & donderdag ook tussen 16:00 en 17:30 uur) met ons bellen of bij ons langs komen aan de P.C. Hooftlaan 1 te Groningen. Bellen op deze 4 dagen kan dan met: 06-2090 8361.

Maar elke dag van de week kunt u ons een email sturen voor al uw vragen. Contact

Vriendelijke groet, uw bakster Anneke.


Neem voor meer informatie contact met ons op.