Bij ons eten

Gezelligheid en ontmoeting is één van onze belangrijkste drijfveren, daarom willen wij het liefst dat u uw maaltijd bij ons op komt eten. Dit kan elke woensdag en/of donderdag tussen 12:00 en 14:00 uur bij Bewonersbedrijf De Wijert aan de P.C. Hooftlaan 1. En voor slechts €1,- kunt u ook nog eens genieten van een heerlijk dessert uit eigen keuken.

Ophalen

Elke woensdag en donderdag tussen 12:00 en 14:00 uur kunt u bij de maaltijdservice terecht om een maaltijd op te halen. Maar werkt u de hele dag en bent u om bijvoorbeeld om 16:00 of 17:00 uur vrij? Geen nood, want u kunt ook elke woensdag en donderdag tussen 16:00 en 17:30 uur bij ons terecht voor het afhalen van de warme hap.

Reserveren

De prijs van een vers bereide maaltijd is slechts tussen de € 5,- & € 6,- euro. Reserveren om af te halen of op te eten is nodig.  We bereiden namelijk de hoeveelheid maaltijden die besteld zijn. Neem voor reserveren of vragen over de maaltijdservice contact op met Bewonersbedrijf De Wijert i.o.

Bellen of mailen

U kunt elke dag tijdens onze openingstijden met ons bellen. Op deze dagen kan dat met: 06-2090 8361. Elke dag van de week kunt u ons ook een email sturen voor al uw vragen of reserveringen. Geef in de mail aan of u bij ons wilt eten, afhalen of dat u uw maaltijd wilt laten bezorgen. Contact 

NB IVM VAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN 3 t/m 18 AUGUSTUS 

Maaltijdbakje

Als u de maaltijd afhaalt kunt u uw eigen bakje meenemen of wij bieden een herbruikbaar bakje aan. LET OP! Het bakje dat wij aanbieden vragen wij € 1,00 (statiegeld) voor maar dit krijgt u uiteraard terug als u het bakje later bij ons inlevert.


Bezorgservice

Mocht het u om wat voor reden dan ook niet lukken om de maaltijd bij ons te eten. Dan komen wij graag de maaltijden van onze maaltijdservice bij u thuisbezorgen in De Wijert (en omstreken).

Het bezorgen van onze maaltijden kan op dezelfde tijden als dat u een maaltijd bij ons af komt halen, namelijk:

  • elke woensdag tussen 12:00 en 14:00 of tussen 16:00 en 17:30 uur.
  • elke donderdag tussen 12:00 en 14:00 of tussen 16:00 en 17:30 uur.

Wij bezorgen uw maaltijd graag op de fiets. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage van € 1,00. Op dit moment kunt u bij bezorging aan huis uitsluitend contant (het liefst gepast) betalen.

We zien uw bestelling graag tegemoet!


Neem voor meer informatie contact met ons op.