Het initiatief BroekzakVestzak 

 

‘Broekzak-Vestzak’ betekent dat je kleding kan inbrengen en/of uitzoeken zonder een cent te betalen! Het doel hier van is dat kleding niet wordt weggegooid of in de kledingcontainer belandt, maar weer een goede nieuwe bestemming krijgt binnen de wijk.

Het doorgeven van kleding in de wijk is georganiseerd door en voor wijkbewoners van De Wijert. Het is opgezet vanuit Bewonersbedrijf De Wijert i.o. en een voorbeeld van buurtsamenwerking binnen Wijkdeal De Wijert.

Sinds de start, april 2021, zijn er vele zakken en tassen aangeleverd en zijn vele kledingstukken terug de wijk ingegaan. Kom je ook een keertje gratis shoppen?

 

Openingstijden

 

Dinsdag- en donderdag middag van 13:00 tot 16:00 uur zijn wij, twee enthousiaste bewoners Maria en Thea aanwezig om kleding aan te nemen en te helpen bij het uitzoeken. We kunnen bijvoorbeeld helpen bij het vinden van passende kleuren en maten.

Wanneer het MFC open is, kan je ook kleding komen brengen en/of uitzoeken. Heb je iets goeds gevonden dan mag je het thuis passen. Mocht het toch niet voldoen, breng het dan gerust weer terug. We hanteren een maximum van 6 stuks kleding per persoon, daardoor blijft er ook wat voor een ander hangen.

 

Wat kun je inbrengen

Wij nemen wel aan: Dames- en Herenkleding

Wij nemen niet aan:  kinderkleding, ondergoed, beddengoed, schoenen, accessoires, badkleding.

 

Heb je een vraag voor Thea en/of Maria, bel dan dinsdag- en/of donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur met 06 2090 8361 of kom langs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot snel in het Mfc!

Het team van BroekzakVestzak.

 


Bekijk ook onze Facebookpagina